HFC - HungarianFigureCollectorsHFC - HungarianFigureCollectorsn/a

0Il y a 15 jours (Il y a 15 jours)tynavetynave
Én mikor PayPal-el szoktam vásárolni, akkor direkt eleve feltöltöm a PayPal számlára a pénzt és onnan fizetek. Banki nyitvatartási időben perceken belül ráteszik...
Ez ingyen van, de ha jól tudom, a bankkártyás fizetésnél van valamennyi kezelési költség.
0Il y a 15 joursAuciferAucifer
Zoinberg (Il y a 15 jours) #2389332Én sejtem mi lesz a gond, nekem is volt ilyesmi egyszer. Szerintem a BIJ nem a kártyádról, hanem a PayPal számládról akar pénzt levenni. Ezt ott tudod beállítani, hogy amikor már fizetsz, és beléptél a PayPal-ba(bal oldalt ugye ott van az érték, hogy mennyit kell fizetned), akkor középen ott van hogy "Payment Methods" - és itt van egy kék szöveg, hogy "Other Conversion Options". Na erre kattints rá, és az alsót válaszd ki "Bill me in the currency listed on the seller's invoice.". Innen már működnie kellene.
Nekem nagyon gyanús hogy ez a gond, de ha így sem jó, akkor írd meg, hátha valaki tudja. :)


Alapból arra kattintottam már, mert elsőre is így mutatták nekem, h mindig azt jelöljem be, de mégsem jó. Most megpróbáltam azt, h utaltam rá, paypalra, és majd úgy próbálom meg ismét, és bizakodom... :S
0Il y a 15 joursZoinbergZoinberg
Én sejtem mi lesz a gond, nekem is volt ilyesmi egyszer. Szerintem a BIJ nem a kártyádról, hanem a PayPal számládról akar pénzt levenni. Ezt ott tudod beállítani, hogy amikor már fizetsz, és beléptél a PayPal-ba(bal oldalt ugye ott van az érték, hogy mennyit kell fizetned), akkor középen ott van hogy "Payment Methods" - és itt van egy kék szöveg, hogy "Other Conversion Options". Na erre kattints rá, és az alsót válaszd ki "Bill me in the currency listed on the seller's invoice.". Innen már működnie kellene.
Nekem nagyon gyanús hogy ez a gond, de ha így sem jó, akkor írd meg, hátha valaki tudja. :)
0Il y a 16 joursAuciferAucifer
Sziasztok!
Ismét a segítségeteket szeretném kérni.
Big In Japanról rendeltem, jött is válasz, minden ami kell. Megjegyzem, 2. (második) rendelésem, elsőt még segítséggel csináltam, mikor megmutatták az oldalt, és mindent ugyanúgy csináltam, ahogy elvileg kellett, mégis problémába ütköztem:
épp fizetném, amit kell (Paypal, ugye), nyomom h kész, visszatér ilyenkor ugye az alap oldalra (ami a BIJ, esetünkben) és ahelyett, h a fizetés kész, v sikeres, stb. üzenet fogadna, aminek lennie kéne, kiírja, h error occured. :S Most ilyenkor mi van? Mit tegyek? Sajnos nincs nyelvtudásom, tehát még írni sem tudnék nekik, h tőlük kérdezzem meg, mi a helyzet, szerverhiba-e, v vmi... :S
És nem lenne jó, ha azt gondolnák, h szórakozok, és kidobnak... :S
0Il y a 24 joursAuciferAucifer
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)
0Il y a 28 joursEsvaldForceswoopEsvaldForceswoop
Eddig csak egy SEGA prize-om van, de lesz több is, mert ár-érték arányban szerintem nagyon jól megéri.
0Il y a 29 joursSztikeSztike
Aucifer (Il y a 1 mois) #2363597
Ugyanis jelenleg ezzel a figurával szemezgetek: item #246289
Köszi előre is a választ, és bocsi, ha hülyeséget kérdeztem. :D


Szia!

Én tegnap megrendeltem. Van pár Sega PM figurám. Szép nagyok és ilyen árért jó minőségűek. Én szeretem őket. Ugyan nagyon tetszik Sebby Koto verziója, de nem érzem hogy hajlandó lennék érte 20 ezret kifizetni így maradtam inkább ennél az olcsóbb verziónál.
0Il y a 29 jourspandidorapandidora
Aucifer (Il y a 1 mois) #2363597
Mit takar a Premium Figure?
Mi a véleményetek a SEGA figurákról?

Szerintem bátran rendeld meg! A Sega prize figurái a legjobbak a piacon (prize figura: japánban automatákban pár száz yenért kapható figurák, mint nálunk a csoki-és ital automaták, csak figura van benne). Ezek általában tökéletességben elmaradnak a nagy gyártók jóval drágább figurái mellett, de olcsó és mégis minőségi alternatívák. Lesz egy kis festék hiba itt-ott, meg kicsit durvább felületek, de ennyi pénzért bőven megéri!
0Il y a 1 mois-OJ--OJ-
Aucifer (Il y a 1 mois) #2363597Mit takar a Premium Figure?

Általában nagyobbak és a minőségük is jobb a normál prize figurákénál.

Aucifer (Il y a 1 mois) #2363597Mi a véleményetek a SEGA figurákról?

A Banpresto mellett a legmegbízhatóbb prize figura gyártó.
0Il y a 1 moisAuciferAucifer
Sziasztok! :)
Nem vagyok annyira jártas errefelé, és bár szép számmal növekszik a figura gyűjteményem, mégsem mondhatnám, hogy értek hozzájuk... ^^'
Egy (azaz inkább kettő) kérdéssel fordulnék hozzátok:
Mit takar a Premium Figure?
Mi a véleményetek a SEGA figurákról?
Ugyanis jelenleg ezzel a figurával szemezgetek: item #246289
Köszi előre is a választ, és bocsi, ha hülyeséget kérdeztem. :D
0Il y a 3 moispandidorapandidora
Azt észre vettétek, hogy ha beillesztitek a figura adatlapjára a postai nyomkövető kódot, akkor egy kattintással lekeresi a japán posta oldalán? Szerintem ez nagyon király, eddig mindig meg kellett nyitnom a jp post nyomkövetős oldalát és minden egyes alkalommal, amikor meg akartam nézni, be kellett másolni a kódom. Így most ha egyszer berakom ide, a figura adatlapjáról egy kattintással megnyílik!
0Il y a 9 moisSeravySeravy
1. Szó esett "tipikusan magyar" hozzáálásról, na az is tipikusan magyar hogy kiutáljuk és elkergetjük azt akinek más a véleménye, vagy kellemetlen dolgokat szóbahoz. Igazából persze nem, sajnos máshol is így megy. Az igazi tipikusan magyar specialitás az az hogy a magyarokról rossz véleményünk van pedig mi is azok lennénk. Szerintem nincs még egy olyan ország ahol az emberek ennyire lenézik a SAJÁT hazájukat és népüket.
2. Igenis jogom van hozzá hogy szívtelen barbárnak tartsak mindenkit aki évekig dobozban aszalja a szerencsétlen, jobb sorsra érdemes figuráit, és ahhoz is jogom van hogy ezt a véleményemet kifejtsem. Nekik meg joguk van továbbra is ezt tenni ha kedvük tartja, legyenek vele boldogok...
3. Ha tényleg ennyire kerülendő téma hogy ki mennyit költ és erről másnak mi a véleménye, akkor talán eleve nem kellett volna belekezdeni egy "miért drágák a figurák" témába, meg egyáltalán bármibe aminek pénzhez van köze, bár a véleményemnek speciel nem sok köze volt a pénzhez magához, csak valahogy félre lett értve, lásd 2es pont. Hozzatok egy szabályt hogy pénzről beszélni tilos, ha ez ennyire zavar, mert különben máskor is szóba fog kerülni.

Na, ennyit erről. Válaszolni nem kell rá, úgysem fogom elolvasni. Kikapcsoltam az értesítést a válaszokról. Elegem van. Ha esetleg hülyeségeket irtam most az azért van mert már nem látom a forumot. De az is lehet hogy az agyamra ment a Dangan Roppa, ilyen depressziós, elmebeteg játékot még nem láttam...

Részemről ez volt az utolsó poszt itt és kiléptem. Minek stresszeljem magam, arra ott van az AL "erre kicsit várni kell... igazából voltmár hogy egyévet is de az a maximum... két és fél év után még mindig 5 darab nem került sorra a7ből... te mondtad hogy lassan és alaposan legyen megcsinálva nemértelek... Nemértjük miért lett ferde amikor beraktuk a dobozba még jó volt... " resin hozzáállása amin azóta is rendszeresen bosszankodom pedig már egy év eltelt amióta kiszálltam belőle és lemondtam a maradékot. Ha már tipikusan magyar, az is az volt.

Na további jó napot. Most hogy újabb két órát elpazaroltam az életemből erre, megyek nézek egy kis animét inkább, az hasznosabb.
0Il y a 9 moispandidorapandidora
OJ légyszi tedd zárttá a klubot! Köszi!
0Il y a 9 moispaTKanypaTKany Over 9000
Lehet linkelni a klubhoz item #193355
0Il y a 9 moisTziTzi
Ha esetleg úgy alakulna valakinek, hogy olyasmit talál amit csak AU-n belül küldenek, akkor forwardingban tudok segíteni.
0Il y a 1 anpandidorapandidora
Csatlakozom a dicsérőkhöz! Köszi OJ, szép munka! :)
0Il y a 1 an-OJ--OJ-
rookie (Il y a 1 an) #1687974Tök jó az új desing! :)

Thx ^_^
0Il y a 1 anrookierookie
Tök jó az új desing! :)
0Il y a 1 anpandidorapandidora
Yuriko-chan (Il y a 1 an) #1583492Visszaállítottam, hogy látszódjanak, de akkor sem értem, hogy mire volt jó elrejteni őket.

nekem sokkal jobban tetszik így. Amikor mobilról netezek sose tudtam eltalálni a menüket, mindig véletlen a fejlécre klikkeltem. Nekem így sokkal praktikusabb és az oldal kinézete is letisztultabb, stílusosabb lett szerintem.
0Il y a 1 anYuriko-chanYuriko-chan
Visszaállítottam, hogy látszódjanak, de akkor sem értem, hogy mire volt jó elrejteni őket.

« Préc.   1 2 3 4 5 6 7 21   Suiv. »

HFC - HungarianFigureCollectors