MFCMFCThis is the official MyFigureCollection.net club.

paTKany
Over 9000
Moderator

paTKany

En ligne Non
Niveau 39
Inscrit(e) Il y a 8 ans
Message(s) 482
Localisation Aasu resi...

Il y a 1 mois
Bah-Roo (Il y a 1 mois) #28522207When will the SFW/NSFW toggle resetting itself bug be fixed? This is getting really old. Also doesn't help that it takes FOREVER to load. I press to change the toggle and I get the stupid loading circle symbol thingy ENDLESSLY looping but doing nothing.

Use https for the site. Upgrade your bookmark to https://myfigurecollection.net/
Don't click on non-secure http:// (mfc link)s. Every time you revert back to non-secure access, SFW toggles back to safe.
MàJ Il y a 1 mois #28557985

TomTheCat
Regular Boarder

TomTheCat

En ligne Non
Niveau 23
Inscrit(e) Il y a 5 ans
Message(s) 35

Il y a 1 mois
paTKany (Il y a 1 mois) #28557985Use https for the site. Upgrade your bookmark to https://myfigurecollection.net/
Don't click on non-secure http:// (mfc link)s. Every time you revert back to non-secure access, SFW toggles back to safe.


And why is this our job, if I'm allowed to ask?
  #28559328

Bah-Roo
Regular Boarder

Bah-Roo

En ligne Non
Niveau 11
Inscrit(e) Il y a 6 ans
Message(s) 5
Localisation Australia

Il y a 1 mois
TomTheCat (Il y a 1 mois) #28559328And why is this our job, if I'm allowed to ask?
lmao - savage, Tom!

It's nice to know there is a fix/workaround of sorts (thank you, paTKany!!), but it doesn't change the fact it's still a bug that's been present in v4 for quite a while now...
MàJ Il y a 1 mois #28591767

Smarter
Regular Boarder

Smarter

En ligne Non
Niveau 20
Inscrit(e) Il y a 7 ans
Message(s) 17
Localisation Russian F...

Il y a 1 mois
Maybe already reported, but there is a bug in comment section of every picture page with big amount of comments, link in the end loading picture #0 page instead of comments page. Example - picture #1738872
View spoilerHide spoiler[ext link ]
[ext link ]
  #28606773

victorviper
Regular Boarder

victorviper

En ligne Non
Niveau 30
Inscrit(e) Il y a 6 ans
Message(s) 125
Localisation USA

Il y a 1 mois
Bah-Roo (Il y a 1 mois) #28591767TomTheCat (Il y a 1 mois) #28559328And why is this our job, if I'm allowed to ask?
lmao - savage, Tom!

It's nice to know there is a fix/workaround of sorts (thank you, paTKany!!), but it doesn't change the fact it's still a bug that's been present in v4 for quite a while now...


I'm not sure the workaround actually works. I use HTTPS Everywhere and just this morning, the SFW switch toggled back on.
  #28609355

ffenris
Very Important Boarder

ffenris

En ligne Non
Niveau 39
Inscrit(e) Il y a 5 ans
Message(s) 154
Localisation The Eroji...

Il y a 29 jours
When uploading pictures, if an item gets listed item twice for linking, it looks like it doesn't link the picture to anything at all. I was uploading from an item page, and had pulled up the dialog for selecting more items to link, where I accidentally selected the original item again. After upload, none of the items I had linked to the picture were actually linked.
  #28732454

Maaku
Regular Boarder

Maaku

En ligne Non
Niveau 5
Inscrit(e) Il y a 1 mois
Message(s) 1
Localisation Ukraine

Il y a 29 jours
Please help!

A friend registered today (10 hours ago), but after a while the account was deleted. :(

But now on the time re-register, write: the name and email are busy.

Nick name 'Mikaeri'.
MàJ Il y a 29 jours #28744308

Nobody
Regular Boarder

Nobody

En ligne Non
Niveau 8
Inscrit(e) Il y a 3 ans
Message(s) 1

Il y a 28 jours
Maaku (Il y a 29 jours) #28744308Please help!

A friend registered today (10 hours ago), but after a while the account was deleted. :(

But now on the time re-register, write: the name and email are busy.

Nick name 'Mikaeri'.

This MIGHT be because yesterday there was a huge spam attack on this site. Apparently most of these spam accounts used a gmail address for registration. If your friend has his email account on gmail, he would most likely have been deleted because of that. If he hasn't, I don't know why. As for the "name and email are busy" I don't know either.
MàJ Il y a 28 jours #28753719

xCommando
Regular Boarder

xCommando

En ligne Non
Niveau 18
Inscrit(e) Il y a 4 ans
Message(s) 13
Localisation Arizona, ...

Il y a 28 jours
TomTheCat (Il y a 1 mois) #28559328paTKany (Il y a 1 mois) #28557985Use https for the site. Upgrade your bookmark to https://myfigurecollection.net/
Don't click on non-secure http:// (mfc link)s. Every time you revert back to non-secure access, SFW toggles back to safe.


And why is this our job, if I'm allowed to ask?


You're allowed to ask, but its unlikely you'll get an answer.

I would think that it would be the website's function to redirect to the appropriate address for best usability, no? I mean any other website you type in, say for example: "facebook.com" it directs you to: https: www.facebook.com/ not HTTP, like MFC is doing. Asking us to do needlessly tedious workarounds, to counter your needlessly tedious changes to the website is ridiculous.

And when I say you, I don't mean you Mr. Moderator, I mean the webmaster.
MàJ Il y a 28 jours #28763071

East
wow
Regular Boarder

East

En ligne Oui
Niveau 12
Inscrit(e) Il y a 2 ans
Message(s) 8
Localisation Massachus...

Il y a 28 jours
is there a reason why some of my goods are filed under the figures section of my profile? item #69079 and item #38949 among others

edit: they don't show up here but they cycle through on my profile
MàJ Il y a 28 jours #28779233

TomTheCat
Regular Boarder

TomTheCat

En ligne Non
Niveau 23
Inscrit(e) Il y a 5 ans
Message(s) 35

Il y a 28 jours
xCommando (Il y a 28 jours) #28763071I would think that it would be the website's function to redirect to the appropriate address for best usability, no? I mean any other website you type in, say for example: "facebook.com" it directs you to: https: www.facebook.com/ not HTTP, like MFC is doing. Asking us to do needlessly tedious workarounds, to counter your needlessly tedious changes to the website is ridiculous.

And when I say you, I don't mean you Mr. Moderator, I mean the webmaster.

My thoughts exactly. Why do the mods try to tell us what we should do to make the site work? Where's the statement from our most respected lead developer?

I've been asking myself what the webmaster is doing for the last three months tbh. I begin to have the impression that he's not up to the job.
Not to mention that, with his huffy behaviour, he's damaged his reputation beyond repair already.
  #28784373

xCommando
Regular Boarder

xCommando

En ligne Non
Niveau 18
Inscrit(e) Il y a 4 ans
Message(s) 13
Localisation Arizona, ...

Il y a 27 jours
Indeed. And now you just get force logged out whenever you access a HTTP address, but when you log in, you're directed to the HTTPS. There's still an unnecessary step so that doesn't really change much for me as I use Chrome.
I wouldn't have as much of a problem with this if the Chrome thumbnails weren't impossible to edit. So if I delete MFC from my, "Most visited thumbnail" it will take a long while for it to reach that point again, no pun intended. >_>
  #28784779

Smarter
Regular Boarder

Smarter

En ligne Non
Niveau 20
Inscrit(e) Il y a 7 ans
Message(s) 17
Localisation Russian F...

Il y a 27 jours
East (Il y a 28 jours) #28779233is there a reason why some of my goods are filed under the figures section of my profile? item #69079 and item #38949 among others

edit: they don't show up here but they cycle through on my profile


Delete them and re-add to your collection, it will fix that
  #28791737

ffenris
Very Important Boarder

ffenris

En ligne Non
Niveau 39
Inscrit(e) Il y a 5 ans
Message(s) 154
Localisation The Eroji...

Il y a 27 jours
TomTheCat (Il y a 28 jours) #28784373xCommando (Il y a 28 jours) #28763071I would think that it would be the website's function to redirect to the appropriate address for best usability, no? I mean any other website you type in, say for example: "facebook.com" it directs you to: https: www.facebook.com/ not HTTP, like MFC is doing. Asking us to do needlessly tedious workarounds, to counter your needlessly tedious changes to the website is ridiculous.

And when I say you, I don't mean you Mr. Moderator, I mean the webmaster.

My thoughts exactly. Why do the mods try to tell us what we should do to make the site work? Where's the statement from our most respected lead developer?

I've been asking myself what the webmaster is doing for the last three months tbh. I begin to have the impression that he's not up to the job.
Not to mention that, with his huffy behaviour, he's damaged his reputation beyond repair already.

I'm confused -- the mods are trying to help to the extent they can, and you're telling them not to? paTKany is giving a workaround -- obviously, the right thing is for kuma to fix the bug in the first place, but in the absence of that, why bash someone who's only trying to help?
  #28792063

victorviper
Regular Boarder

victorviper

En ligne Non
Niveau 30
Inscrit(e) Il y a 6 ans
Message(s) 125
Localisation USA

Il y a 27 jours
When you click on the "owned by"/"ordered by"/etc. links on certain individual figure pages, all the results can sometimes not be seen, as after a certain number of pages, the "next" button grays out, even though there are clearly more listings to follow.

For example, on the item page item #274, the owned listings abruptly stop at page 15 right in the middle of the usernames beginning with "M".
  #28799154

East
wow
Regular Boarder

East

En ligne Oui
Niveau 12
Inscrit(e) Il y a 2 ans
Message(s) 8
Localisation Massachus...

Il y a 27 jours
Smarter (Il y a 27 jours) #28791737East (Il y a 28 jours) #28779233is there a reason why some of my goods are filed under the figures section of my profile? item #69079 and item #38949 among others

edit: they don't show up here but they cycle through on my profile


Delete them and re-add to your collection, it will fix that


http://i63.tinypic.com/2iu8cg0.png
  #28806928

KiruKiru
Regular Boarder

KiruKiru

En ligne Non
Niveau 13
Inscrit(e) Il y a 1 an
Message(s) 6
Localisation Netherlan...

Il y a 23 jours
I posted in the past thread, but the "Recently Most Photographed" Hasnt been updating in forever or is very inaccurate?
a figure i barely took pictures off over a year ago is in my top 5 but one i been taking a lot more pictures of this year hasnt even shown up in it?
Does anyone else have this problem?
Its rather stuck there since v3 already, and hasnt been fixed when v4 rolled in now.
any chance of this getting fixed?
Call me Kiru :3
https://orig00.deviantart.net/bd12/f/2017/288/c/4/c440d75b51353ebb153ca1bacc7cceb9-dbqn4ka.png
  #28939054

Siona
Very Important Boarder

Siona

En ligne Oui
Niveau 51
Inscrit(e) Il y a 7 ans
Message(s) 135
Localisation Belgium

Il y a 23 jours
With the new notifications page, we can't see all the messages when there multiple comments for the same entry/forum/articles/etc. we followed, only one is displayed. But I suppose the little red number is to say how much messages have been posted/notified, not really usefull, it was way better to display everything.

But the thing is, if someone quoted you during the new batch of comments, the quote don't show in notifications, it will be display after you read the comments and the notification is removed, after that you have the quoted comment display, but you don't have a link to what it refers.

Picture to explain, I displayed preview and read, the first notification is the flow of comment that I have read so the notification was removed from preview (the notification wasn't the quote but a post before the quote on the page), the second is the quoted comment a member did on one of my comment, this notifications appeared after mark as read was done, also you can see that the "New Quote >" refer to nothing.
http://i64.tinypic.com/3013a5f.jpg
  #28965841

Josine
Regular Boarder

Josine

En ligne Oui
Niveau 15
Inscrit(e) Il y a 2 ans
Message(s) 78
Localisation The Nethe...

Il y a 23 jours
I had an old notification that I just left there because it contained some webshop URLs that I wanted to save, however this notification is now gone; it says I have 3 notifications, of which 2 I can see and this one is invisible or something.
  #28977942

internecinewar
Regular Boarder

internecinewar

En ligne Non
Niveau 25
Inscrit(e) Il y a 3 ans
Message(s) 739
Localisation PH

Il y a 22 jours
Mark all as read in the notifications doesn't work properly.

I click it once but the red number on my name remains and if I go to the main page, the notification message is still there. It requires multiple refreshes to disappear.
  #28986700

« Préc.   1 2 3 4 5 6   Suiv. »

Haut ↑

Rejoignez le club pour prendre part à la discussion.