Loading

Antagoniz3rAntagoniz3rRegular Boarder

Antagoniz3r
Gilgamesh scale before i die or i'll kill all the mongrels.
Dernière visite Il y a 5 mois • Inscrit.e Il y a 5 ans7,246 vues (14,995)

Figurines97

Media3

Commentaires29

Gefeliciteerd!
Il y a 2 ans
franjandarIl y a 3 ans#24419198Zo iets, ik woon met iemand samen, maar ze zijn altijd naar een ander land en komen alleen terug voor een korte tijd, dus het is net als of ik alleen leef eigelijk :)

hahah een soort huisgenoot dus maar ook weer niet. Je bent dus niet studerend en op kamers?
Op zich wel lekker alleen wonen, hoef je niet met iemand rekening te houden waar je miss niet zo graag in een huis wilt wonen. Met huisgenoten op kamers weet je het nooit dus kan maar zo.
Il y a 3 ans
Antagoniz3rIl y a 3 ans#24418261Oh god waarom had je gezegd dat WonFes is geweest ik was het helemaal vergeten.. nu heb ik weer veelst te veel scales die ik wil... maar er zijn wel eindelijk Gilgamesh SCALES! YES! dus dankjewel ;)
haha dan hebben we precies het tegenovergestelde, ik woon "alleen" op kamers en heb te weinig ruimte. Heb je een eigen appartement?

Zo iets, ik woon met iemand samen, maar ze zijn altijd naar een ander land en komen alleen terug voor een korte tijd, dus het is net als of ik alleen leef eigelijk :)
Il y a 3 ans
Antagoniz3rIl y a 3 ans#24403964Hahaha dat wordt dus een zware paar maanden op water en brood leven. Alles voor de figures toch!
Gelukkig heb ik ook niet zo veel ruimte meer om ze neer te zetten dus dat houdt mijn impulsen ook tegen ^^'

Ja alleen brood en water voor mij... Alles voor mijn figures inderdaad! Het probleem bij mij is dat ik te veel ruimte heb - -# Dat is het naadeel van alleen leven.
Il y a 3 ans
Helaas ja, ik wil nu de Renewal Ver. van Izaya Orihara kopen van iemand uit Duitsland, maar ik heb al al mijn geld uitgegeven aan andere figures, plus Wonder Fest was net geweest dus er zijn heel veel figures die ik nog ga bestelen... De laatste tijd hebben ze alleen maar figures gemaakt van mijn favorieten karakters.
Il y a 3 ans
franjandarIl y a 3 ans#24357452Ja dat is waar ook, ik hou van het kijken op mijn e-mail maar ik weet niet waarom :) Figures collecteren is een hele duren hobby inderdaad soms voelt het alsof je moet kiezen tussen eten of een nog een figure XD

hahah idd, gelukkig heb ik dat na een tijdje wel iets minder. Nu wacht ik echt even af voordat ik echt een figure koop. Toen ik net begon was het ik wil die! En ik wil die! Ik wil alles! ^^'

Heb jij nu dan nog figures die je echt graag wilt hebben? Die je boodschap geld in gevaar kunnen brengen :P
Il y a 3 ans
Antagoniz3rIl y a 3 ans#24357404Ah kijk aan ;), ik heb een beetje hetzelfde als wat jij hebt. Ik kijk het al best wel lang, sowieso 11 jaar dat ik wist dat het anime was maar ook daarvoor toen het allemaal hier nog op tv was. En wilde ook al best lang figures kopen maar had ook nooit echt het geld ervoor, het is uiteindelijk toch een dure hobby ^^'.
Je bent wel echt snel met al je reacties! :D

Ja dat is waar ook, ik hou van het kijken op mijn e-mail maar ik weet niet waarom :) Figures collecteren is een hele duren hobby inderdaad soms voelt het alsof je moet kiezen tussen eten of een nog een figure XD
Il y a 3 ans
Antagoniz3rIl y a 3 ans#24357184Oh dat is nog niet zo lang, ben je al wel langer anime/manga fan dan?
Hmm even goed nadenken :p, volgens mij ben ik nu een collector voor ongeveer 2 á 2,5 jaar. Dus ook niet super lang ;)

Ah, ik ben opgelucht om te zien dat ik niet de enige best wel nieuwe ben die figures collecteert, Ik heb anime gekeken voor ongeveer 16 jaar nu, ik wou altijd al figures kopen, maar ik had er nooit het geld voor, dus ik ben blij dat ik nu figures kan kopen :) En hoe lang kijk jij al anime/ lees jij al manga?
Il y a 3 ans
Antagoniz3rIl y a 3 ans#24351269Ben je al lang een figure collector of net begonnen?
Ik ben dit jaar begonnen en jij?
Il y a 3 ans
Antagoniz3rIl y a 3 ans#24350584Hee bedankt voor de Fr!
Geen Probleem :)
Il y a 3 ans
Great Figures, Amazing Service, Fantastic Price!

À propos

Niveau
Sexe
Âge
Localisation
Occupation
Student
Show.s
Fate series, JoJo, Magi, Kara no Kyoukai.
Livre.s
Don't remind me to start reading :(
Jeux-vidéo
League of Legends #Diamondpro
Musique
Epic OST's, Thousand Foot Krutch, Red, Skillet, etc etc.
Ordinateur
A good one to game with.

Photos2

Photos Favorites6

Amis5

Clubs3